MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE
Uniwersalne właściwości mleka w proszku odtłuszczonego czynią go produktem o wyjątkowo szerokim wachlarzu zastosowań.
Niska zawartość tłuszczu sprawia, ...
Zamiennik mleka w proszku.
W naszym asortymencie posiadamy:
Kraj pochod...
Serwatka jest płynnym produktem ubocznym powstającym z mleka w czasie produkcji serów. Ser jest wytwarzany poprzez krzepniecie mleka; wydzielona płynna pozostałość oddzielana jest od skrzepu - jest to właśnie serwatka. Zawiera ona ok. 50% laktozy zawartej w mleku, jak ró...
33% naturalna śmietana UHT przeznaczona do produkcji baz lodowych oraz wyrobów cukierniczych. Jej stabilność
oraz wysoka jakość pozwala na utrzymanie wysokich standardów produkcji.
Opakowanie: 5l.
(UHT 33%...
JAJA W PROSZKU
Jajko w proszku ma wysoką wartość odżywczą dzięki zawartości witamin, minerałów, protein, lipidów, aminokwasów. Jest to produkt bezglutenowy, niskobiałkowy i dietetyczny pozyskiwany wyłącznie z jaj świeżych. Znajduje zastosowanie w pr...